B13 cikk, Hangok, rezgések

2012.11.11 16:53

"A hangok körülvesznek bennünket. Testünket, érzékszerveinket minden pillanatban rezgések érik, melyek hangulatunkra, testi-lelki állapotunkra befolyással vannak. Hang-óceánban fürdünk – csak az a kérdés, hogy a bennünket ölelő rezgés-világ milyen hatással van egészségünkre.
Az emberi testnek is megvan a maga hangja – amit frekvencia tartománnyal lehet kifejezni.
1992-ben Bruce T
aino, az amerikai Eastern State University kutatója megépítette az első frekvencia-monitort, amivel meg tudta határozni az egészséges emberi test átlag-frekvenciáját. Ez 62 és 68 Hz közé esik. Megfigyelései szerint, amint ez a frekvencia tartomány lecsökken, az immunrendszer sérülékenyebbé válik. 58 Hz körül már fogékonyabbak vagyunk a vírusfertőzésekre (pl. influenza), 52 Hz alatt pedig már komoly egészség-problémák jelentkeznek.

Természetesen, ahogy testünknek – úgy minden tárgynak, ételeinknek, lakókörnyezetünknek mérhető a saját rezgése, amelyek különös hatással vannak lelkiállapotunkra, egészségünkre.
Bruce Taino szerint olyanok vagyunk, mint egy akkumulátor, amelyet tölteni kell. Ahogy az elemeknek, úgy nekünk is megvannak azok az optimális töltési frekvenciáink, amelyekkel gyorsan és hatékonyan lehet változtatni energiaszintünkön.
Célzott hangfrekvenciákkal nagyon jó hatásokat lehet elérni. Ezek segítenek testünknek – lelkünknek visszaállítani az eredeti egészséges egyensúlyi állapotot.
Fáradtság, kimerültség, stressz, nyugtalanság, alvászavarok, koncentrációs problémák, tanulási nehézségek – mind megváltoztathatók a hozzájuk tartozó harmonikus frekvenciák alkalmazásával.
"