1976-ban születtem, Budapesten. Azóta is a fővárosban élek és dolgozom. Ahogy peregtek az évek egyre jobban szerettem volna megoldást találni arra, hogyan lehet a mai felgyorsult világunkban könnyedén megpihenni, relaxálni, meditálni, megtalálni a belső csendet. Némi utánajárást követően rátaláltam a hangra, aminek titka és ereje a maga nemes egyszerűségében rejlik. Utam során megismerkedtem olyan emberekkel, akik sokat segítettek megvalósítani ezt az álmot, amit már nagyon régóta szerettem volna elsajátítani, és ezzel másoknak is segítséget nyújtani.
2012. tavaszán időt, energiát, pénzt nem kímélve belevágtam. Íly módon kerültem kapcsolatba Balla Tiborral (Tiborról bővebben itt: https://balla-hangterapia.hu/index.html), akinél megtanultam a Balla-féle zengőtálas hangterápia fortélyát.
Nem vagyok orvos, terapeuta, gyógyító, varázsló. Egyszerűen csak használom azokat a természet adta lehetőségeket, amelyekkel kiegyensúlyozottá, stresszmentessé tehetem saját magam és a környezetemben élőket. Olyan lazító módszert (módszereket) tanultam meg, majd sajátítottam el, ami segít oldani a bennünk kialakult blokkokat, negatív energiákat. Személyes véleményem szerint a meditáció jelenti az egyetlen igazi esélyt arra, hogy megtisztítsuk zavarodott szellemünket, és egyszerűbben, nyugodtabban, természetesebben alakítsuk az életünket. A hangtálak olyan meditációs állapotba ringatnak, ahol átélhetjük a csend és nyugalom teljességének állapotát.
Egy személyes tapasztalás, amit szívesen megosztok: miután a lecsendesülés már a hétköznapok természetes rutinjává vált számomra, azt vettem észre, hogy testemben szinte magától beindulnak az öngyógyulási folyamatok, immunrendszerem erősebb lett, nincs szükségem ilyen-olyan gyógyszerekre. Ha esetleg szükségét érzem, akkor vitaminokkal és gyógykészítményekkel egészítem ki étrendemet :)
 
Jelenleg családi és baráti-ismerősi körben gyakorlom a technikát. Eddig csak pozitív visszajelzést kaptam, ami bevallom őszintén picit meglepett, mert nem számítottam rá, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi jó dolog történhet azokkal, akik személyesen megtapasztalhatták ezt a csodálatos dolgot.
 
A tálak hangja sokféle betegségre gyógyír lehet, de ne feledjük, hogy a gyógyuláshoz kitartásra, türelemre és változásra való hajlamra lesz elsősorban szükségünk!
Mivel ez nem gyógyszer, csak egészséges táplálék, a hatását nem máról holnapra, hanem hosszabb távon fejti ki.
 
 
Remélem még sokan szeretnék kipróbálni a gyógyulás ezen útját,
számukra szívesen állok rendelkezésre.
 
A kezeléseket Budapesten, Újpesten végzem.
Otthonos környezetben, a legkényelmesebb módon lehet kipróbálni.

 

 

*****

A hang-masszázzsal nem kezelünk betegségeket, hanem erősítjük az emberben levő egészséget. 

Nem irányul a problémák konkrét kezelésére, de gyakran feloldja azok okát.

Mindig meg van a választásunk, és újra meg újra eldönthetjük, hogy egészségesek akarunk e lenni és egészségesebben akarunk e élni vagy sem.

A hang-masszázs nem helyettesíthet és nem is hivatott helyettesíteni egészségügyileg szükséges orvosi diagnózisokat vagy terápiákat.

Csak saját felelősségre vehető igénybe.

A testi és pszichés problémák kezelésére a szakorvos hivatott.

 

Elérhetőség / Információ / Kapcsolattartás:

Mátéh Krisztina

06 30 280 8276