A kezelésről...

A kezelés során a vendégnek semmi dolga sincsen, csupán hagyni beleengedni magát egy nyugodt, kiegyensúlyozott állapotba.

Rövid ismerkedő, állapotfelmérő beszélgetés után a két fajta kezelés közül lehet választani:

- Energetizáló álló kezelés, időtartam 10-15 perc.

- Teljes kezelés, ahol a kezelt személy hátára fekve kényelmes pozícióba helyezkedik. Ezután elhelyezem a tálakat a test különböző pontjain (fejtető, homlok, mellkas, has, talp), és a test mellett (térd, váll, könyök), időtartam 40-60 perc.

 

Már az első alkalom után pozitív eredmények várhatók, sőt néhány kezelés után nyoma sincs a mindennapos stressz okozta szorító érzésnek a torokban, a fájdalomnak a szív vagy a gyomor tájékán.

A hangoktól javul testi és szellemi teljesítményünk. Erősödik ellenálló képességünk, nő az összpontosítási készség és az alkotóerő, javul a szervek és szövetek vérellátása. További konzultáció után 3-7 kezelés, ami erőteljesen elindítja a tartós gyógyulást.

 

A tálak hangja sokféle betegségre gyógyír lehet, de ne feledjük, hogy a gyógyuláshoz kitartásra, türelemre és változásra való hajlamra lesz elsősorban szükségünk!

Mivel ez nem gyógyszer, csak egészséges táplálék, a hatását nem máról holnapra, hanem hosszabb távon fejti ki.

*****

A hang-masszázzsal nem kezelünk betegségeket, hanem erősítjük az emberben levő egészséget. 

Nem irányul a problémák konkrét kezelésére, de gyakran feloldja azok okát.

Mindig meg van a választásunk, és újra meg újra eldönthetjük, hogy egészségesek akarunk e lenni és egészségesebben akarunk e élni vagy sem.

A hang-masszázs nem helyettesíthet és nem is hivatott helyettesíteni egészségügyileg szükséges orvosi diagnózisokat vagy terápiákat.

Csak saját felelősségre vehető igénybe.

A testi és pszichés problémák kezelésére a szakorvos hivatott.